Επικαιρότητα

Ηλεκτρικό Scooter από τη MINI

Ηλεκτρικό Scooter από τη MINI Πριν από την προγραμματισμένη επίσημη παρουσίαση στην έκθεση στο Παρίσι, η MINI αποκαλύπτει το νέο ηλεκτροκίνητο scooter. Πρόκειται για όχημα δίτροχο αυτόματο, ευέλικτο και φυσικά απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον. Όλα αυτά συνδυάζονται αρμονικά με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σχεδιασμό, άποψη και φιλοσοφία της MINI.

Το ΜΙΝΙ Scooter E είναι το πρώτο δίτροχο όχημα της εταιρείας και φιλοδοξεί να μεταφέρει την τεχνογνωσία της για οδηγική απόλαυση από τους 4 τροχούς. Ο σχεδιασμός, το φινίρισμα και οι χρωματισμοί του είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί, ενώ η κίνηση του δίνεται με τον ηλεκτρικό κινητήρα να είναι προσαρμοσμένο στον πίσω τροχό. Φέρει μπαταρία Lith-ion και μπορεί να φορτιστεί σε κάθε συμβατική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μέσω καλωδίου που έχει εγκατεστημένο.

Με το Scooter E η οδηγική απόλαυση εντός της πόλης μπαίνει σε μια πραγματικά νέα διάσταση καθώς συνδυάζει την ευέλικτη μεταφορά στους 2 τροχούς ταυτόχρονα με την μηδενική εκπομπή ρύπων καυσαερίων. Τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν, ενώ παρά το ιδιαίτερα τσουχτερό κόστος του (εκτιμάται πως θα υπερβαίνει τα 4.500€), φιλοδοξεί να κατακτήσει μεγάλο μερίδιο στην αγορά που σήμερα δημιουργείται.