Επικαιρότητα

Φιλικά προς το περιβάλλον αθλητικά υποδήματα από τη Nike!

Φιλικά προς το περιβάλλον αθλητικά υποδήματα από τη Nike! Η Nike ολοκλήρωσε το σχεδιασμό ποδοσφαιρικών υποδημάτων τα οποία και είναι κατασκευασμένα σχεδόν εξ'ολοκλήρου από ανακυκλωμένα υλικά! Τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια φέρουν την κωδική ονομασία GS, ενώ λόγω της φιλικής προς το περιβάλλον φιλοσοφίας τους έχουν χαρακτηριστικά πράσινο χρώμα.

Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το γεγονός ότι το βάρος τους είναι μόλις 160 γραμμάρια, γεγονός ικανό να δώσει φτερά στα πόδια των αθλητών!

Το εσωτερικό ύφασμα των υποδημάτων είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από καστορέλαιο, ενώ το εξωτερικό τμήμα, η γλώσσα και τα κορδόνια είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και πολυέστερ.

Η Nike θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια των "πράσινων" αθλητικών παπουτσιών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο, ενώ μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κατασκεύασε τα ελαφρύτερα, ταχύτερα και φιλικότερα προς το περιβάλλον παπούτσια που φτιάχτηκαν ποτέ!

Τα νέα αυτά παπούτσια σχεδιάστηκαν με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι ανθεκτικά στις ιδιαίτερα σκληρές απαιτήσεις ενός αγώνα ποδοσφαίρου στο υψηλότερο επίπεδο.