Επικαιρότητα

H adidas σου δείχνει το δρόμο στην Παραλία Φαλήρου!

H adidas σου δείχνει το δρόμο στην Παραλία Φαλήρου! Η adidas σε καλεί να λάβεις μέρος στο adidas Open Run, μια μοναδική running εμπειρία, πολύ διαφορετική από ότι έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Αν αγαπάς το τρέξιμο, όποια και αν είναι η ηλικία ή το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης, έλα με την παρέα σου σε ένα από τα adidas Open Run και άφησε την adidas να σου «δείξει το δρόμο» με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Στις 13 Ιουνίου το ιστορικό κέντρο της Αθήνας γέμισε δρομείς! Με αφετηρία το Ζάππειο, πάνω από 350 δρομείς ακολούθησαν την adidas σε μια μοναδική διαδρομή και έτρεξαν ελεύθερα, χωρίς χρονόμετρο, με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών.

Αν το έχασες ή αν θες να το ζήσεις πάλι, το 2ο adidas Open Run έρχεται! Σήμερα, 11/07 και ώρα προσέλευσης 20:00, η adidas σου δείχνει ξανά το δρόμο σε μία μοναδική διαδρομή, 5 ή 10 χιλιομέτρων, δίπλα στη θάλασσα, στην Παραλία Φαλήρου (στάση τραμ Μπάτης)! Εξειδικευμένοι προπονητές της adidas καθώς και adidas running experts θα βρίσκονται εκεί για να παρέχουν συμβουλές και προπονητικά tips καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Αν και για σένα το τρέξιμο δεν είναι μόνο μία αθλητική δραστηριότητα, αλλά πάθος, διασκέδαση και τρόπος ζωής, διέδωσέ το και έλα να τρέξεις παρέα με την adidas running team!

Η εκδήλωση γίνεται υπο την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου