Επικαιρότητα

BAU 2011: Η κορυφαία διεθνής έκθεση Αρχιτεκτονικής, Υλικών, Δομικών συστημάτων

BAU 2011: Η κορυφαία διεθνής έκθεση Αρχιτεκτονικής, Υλικών, Δομικών συστημάτων Η κορυφαία διεθνής έκθεση Αρχιτεκτονικής, Υλικών και Δομικών συστημάτων, BAU 2011, πραγματοποιείται στο Νέο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου της Γερμανίας, 17-22 Ιανουαρίου 2011.

H BAU 2011 αποτελεί το σημαντικότερο τόπο συνάντησης για το διεθνή κατασκευαστικό κλάδο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως για αρχιτέκτονες και μηχανικούς, με ιδανικό διετή κύκλο για την παρουσίαση νέων προϊόντων και καινοτομιών σε ένα ελκυστικό χώρο στο Μόναχο, εκτάσεως 180.000 τ.μ.

Η αντίστοιχη έκθεση BAU 2009 η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από 2 χρόνια σημείωσε εξαιρετικά στατιστικά επισκεψιμότητας. Το 2009 ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε σε 212.035, οι οποίοι προέρχονται από 151 χώρες.

Η έκθεση BAU 2011 θα εκτίνεται σε 17 αίθουσες και θα συγκεντρώνει όλους τους ηγέτες της αγοράς παγκοσμίως, περιλαμβάνοντας όλο το φάσμα του σχεδιασμού, των κατασκευών και της διαμόρφωσης χώρων. Φέτος στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 1900 εκθέτες από 43 χώρες.

Εκτός από τις παρουσιάσεις των εκθέτων η BAU θα και ένα μοναδικό συνοδευτικό πρόγραμμα, BAU Plus, το οποίο αποτελείται από τρία φόρουμ με σημαντικούς συμμετέχοντες που θα εξυπηρετούν τους επισκέπτες της έκθεσης ως μονάδα συγκέντρωσης πληροφοριών.

Επιπλέον, η έκθεση θα περιλαμβάνει ειδικές εκθέσεις, όπου και θα επεξηγούνται θεματικές ενότητες της BAU, όπως οι «Έξυπνες κατασκευές», οι «Κατασκευές χωρίς εμπόδια» και η «Αειφόρος Ανάπτυξη».

 

Πηγή:http://www.bau-muenchen.com/el/Home