Επικαιρότητα

3η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο και τον Αστικό Χώρο

3η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο και τον Αστικό Χώρο Η 3η Διεθνής επαγγελματική έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο και τον Αστικό χώρο θα έχει ανοιχτές της πύλες της από 10 έως 13 Δεκεμβρίου 2010 για το ενδιαφερόμενο κοινό στο EXPO ATHENS στην Ανθούσα.

Θέμα της Έκθεσης είναι η Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική και οι Τεχνολογίες Εξοικονόμησης Ενέργειας .

Η εν λόγω έκθεση αποτελεί σημείο συνάντησης των μεγαλύτερων εταιρειών της «πράσινης» δόμησης.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, του Εθνικού Κέντρου Έρευνας «Δημόκριτος» και με τη υποστήριξη άλλων οργανισμών και φορέων.

Τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν θα αφορούν τους τομείς του βιοκλιματικού σχεδιασμού, των δομικών υλικών ενεργειακής αποδοτικότητας, της ενεργειακής αυτονομίας, των έξυπνων κτιρίων, των ανανεώσιμων πηρών ενέργειας, των συστημάτων τεχνητού και φυσικού φωτισμού, των συστημάτων ανακύκλωσης και άλλων τομέων της Δόμησης, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Επίσης, θα λάβουν χώρα το Eco Building Conference (10-13/12) με βασική θεματολογία το ενεργειακά αυτόνομο κτίριο, το Sun & Shadow Seminar (12/10), το Lighting Design Seminar (11/10) καθώς και άλλες εκδηλώσεις.

 

Πηγή:http://www.buildinggreenexpo.gr/