Επικαιρότητα

Νέος ηλιακός φορτιστής για κινητά τηλέφωνα

Νέος ηλιακός φορτιστής για κινητά τηλέφωνα Το μοντέλο Suntrica Solar Strap SS-W205 διαθέτει εξαιρετική απόδοση, εξυπηρετεί τις ανάγκες παλαιότερων αλλά και σύγχρονων κινητών, μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας καθώς το μέγεθός του φτάνει μόλις τα 161 mm, ενώ η πολύ προσιτή τιμή του το φέρνει ακόμα πιο κοντά σας!

Ο ηλιακός φορτιστής Suntrica Solar Strap SS-W205 συγκεντρώνει την ηλιακή ενέργεια μέσω ενός υψηλής αποδοτικότητας ευέλικτου ηλιακού πάνελ και την αποθηκεύει σε μία ελαφριά εσωτερική μπαταρία υψηλής αποδοτικότητας για άμεση και μεταγενέστερη χρήση.

Έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με υλικά και διαδικασίες RoHS, χωρίς τη χρήση PVC και αλογόνου. Μία ώρα ηλιακής φόρτισης αντιστοιχεί σε περίπου 16 λεπτά χρόνου ομιλίας ή περίπου 10 ώρες αναμονής για το κινητό σας τηλέφωνο.

Ο ηλιακός φορτιστής Suntrica Solar Strap SS-W205 είναι εύκαμπτος, ελαφρύς, αδιάβροχος και ειδικά σχεδιασμένος για έντονη χρήση. Αποτελεί ιδανική και ποιοτική λύση, πλήρως ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών που έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε ηλεκτρικό δίκτυο.

Συνοδεύεται με καλώδιο φόρτισης, ειδικό αντάπτορα κατάλληλο για το κινητό σας και οδηγίες χρήσης. Οι άλλες κατάλληλες υποδοχές φόρτισης τόσο για το κινητό σας τηλέφωνο όσο και για άλλες συσκευές (MP3 players, GPS, ψηφιακές κάμερες)που αξιοποιούν την τάση των 5V πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.

Ο ηλιακός φορτιστής Suntrica Solar Strap SS-W205 είναι ικανός να φορτίσει πλήρως ένα κινητό τηλέφωνο ακόμα και τελευταίας τεχνολογίας, όπως ένας κανονικός φορτιστής. Αν χρειαστεί, μπορεί να φορτιστεί και ο ίδιος γρήγορα μέσω ηλεκτρικού δικτύου.

 

Πηγή:http://www.4green.gr