Επικαιρότητα

Κάλεσμα σε αυτοδύτες για καθαρισμό των λιμανιών Νάξου και Αγ. Άννας

Κάλεσμα σε αυτοδύτες για καθαρισμό των λιμανιών Νάξου και Αγ. Άννας Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει καθαρισμό της χερσαίας ζώνης και του πυθμένα των λιμανιών Νάξου και Αγίας Άννας το Σάββατο και την Κυριακή, 2 και 3 Ιουνίου. Καλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στον καθαρισμό, αυτοδύτες και πολίτες, να έρθουν το Σάββατο, στις 10:00 π.μ., στο Βίντσι, για να δείξουμε, άλλη μια φορά, έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τον τόπο μας και τις θάλασσές μας.

Οι εθελοντές θα βρίσκονται υπό την εποπτεία πτυχιούχων επαγγελματιών δυτών, προκειμένου οι υποθαλάσσιες δράσεις να γίνουν με τη μέγιστη ασφάλεια.

Η επιχείρηση καθαρισμού θα μαγνητοσκοπηθεί από επαγγελματία δύτη και θα προβληθεί στην κεντρική πλατεία της Χώρας, την Τρίτη 5 Ιουνίου, στις 20:00, όπου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος, επιβραβεύοντας παράλληλα τους συμμετέχοντες εθελοντές.

"Σας περιμένουμε όλους να συμμετέχετε στις δράσεις μας για την προστασία του περιβάλλοντος, για την ανάδειξη του εθελοντισμού και για την προστασία του τόπου μας. Ελάτε να δώσουμε ένα καλό παράδειγμα στις νέες γενιές για την υπευθυνότητα με την οποία οφείλουμε να διαχειριζόμαστε το φυσικό περιβάλλον, που κληρονομούμε και κληροδοτούμε", επισημαίνει ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Γιάννης Μαμουζέλος.

 

Πηγή:http://www.naxos-news.gr