Επικαιρότητα

Tο Αυτοκίνητο της Χρονιάς στο Ναύπλιο

Tο Αυτοκίνητο της Χρονιάς στο Ναύπλιο Πόζαρε άνετο με φόντο το Μπούρτζι, το Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ευρώπη για το 2012. Είναι ηλεκτρικό, με απεριόριστη αυτονομία και σημαντικές ενεργειακές επιδόσεις.

Το νέο Opel Ampera παρουσιάστηκε στην Ελλάδα, συμμετέχοντας σε πανευρωπαϊκό πρόγραμμα με επισκέψεις σε κάθε χώρα και προσκεκλημένους κυρίως εκπροσώπους του Τύπου και εταιρικούς πελάτες.

Το Ampera χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια για να κινηθεί. Ωστόσο, διαφέρει από όλα τα υβριδικά οχήματα που απλά καταναλώνουν λιγότερη βενζίνη, καθώς αυτό χρησιμοποιεί μία πηγή ενέργειας εκτός ορυκτών καυσίμων, που μπορεί να παράγεται ακόμα και από ανανεώσιμες πηγές.

Επιπλέον, το Opel Ampera διαθέτει μία σειρά λειτουργιών που υποστηρίζουν τον οδηγό στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Όλοι οι οδηγοί μπορούν να κάνουν οικονομία καυσίμου οδηγώντας προνοητικά, αλλά το Ampera προσθέτει μερικές καινοτόμες λειτουργίες που επιτρέπουν τη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης.

Αυτές συντελούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη μεγιστοποίηση της αυτονομίας και στη μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας.

Εκτός της μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων το Ampera γίνεται πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον όταν επαναφορτίζεται με πράσινη ενέργεια.

 

Tο Αυτοκίνητο της Χρονιάς στο Ναύπλιο

Πηγή:http://www.newsit.gr