Επικαιρότητα

Κεραμίδι που παρέχει ηλιακή ενέργεια !!!

Κεραμίδι που παρέχει ηλιακή ενέργεια !!! Το Techo-Solar αποτελεί ένα πολυλειτουργικό κεραμίδι, το οποίο μπορεί να παρέχει δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο για την κάλυψη των αναγκών σε ζεστό νερό, καθώς και για θέρμανση!

Πιο συγκεκριμένα, το Techo-Solar είναι ένα αισθητικό, πολυλειτουργικό και φιλικό προς το περιβάλλον κεραμίδι, το οποίο έχει σχεδιαστεί να παρέχει δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο για την κάλυψη των αναγκών σε ζεστό νερό τόσο για χρήση όσο και για θέρμανση σε όλα τα είδη των κτιρίων και των επί μέρους εγκαταστάσεών τους (πχ. πισίνες).

Το Techo-Solar επιτρέπει στα ηλιοθερμικά συστήματα να ενσωματωθούν πλήρως, σε μια πρακτική αρχιτεκτονική εφαρμογή ως στέγη στην κατασκευή ενός κτιρίου ή σαν κάλυψη πέργκολας κτιρίου ή στέγη σε θέσεις στάθμευσης.

Αυτό δίνει την δυνατότητα της ευελιξίας για τοποθέτηση σε κτίρια με ιδιαιτερότητες και αρχιτεκτονικούς περιορισμούς να ενσωματώσουν «Πράσινες λύσεις», χωρίς να επηρεαστεί το αισθητικό αποτέλεσμα.

Αυτό έχει ως συνέπεια η στέγη να χρησιμοποιηθεί ως μεγάλος συλλέκτης ηλιακής ακτινοβολίας, δίνοντας την δυνατότητα να ζεστάνετε μεγάλες ποσότητες νερού για δωρεάν θέρμανση και ουσιαστικό απεριόριστες ποσότητες ζεστού νερού χρήσης.