Επικαιρότητα

Βρετανή τουρίστρια υιοθέτησε αδέσποτο που την έσωσε από σεξουαλική 'επίθεση' στην Κρήτη

Βρετανή τουρίστρια υιοθέτησε αδέσποτο που την έσωσε από σεξουαλική 'επίθεση' στην Κρήτη Μια 25χρονη φοιτήτρια από τη Βρετανία δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από αγνώστους σε παραλία στα Χανιά, και είχε έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πλευρό της.

Η 25χρονη φοιτήτρια Georgia Bradley, είχε έρθει από τη Βρετανία για τις διακοπές της στην Κρήτη, μαζί με τον σύντροφο της.

Η νεαρή βρέθηκε στην παραλία της Γεωργιούπολης στα Χανιά. Την ώρα που ο σύντροφος της είχε μεταβεί σε απομακρυσμένη καφετέρια, δύο άγνωστοι την πλησίασαν και την κάλεσαν να τους ακολουθήσει "για να πάνε για ποτό", όπως γράφει η Telegraph.

Εκείνη αρνήθηκε και οι άγνωστοι άρχισαν να γίνονται επιθετικοί εναντίον της με τον ένα να την αρπάζει από το χέρι. Τότε η Bradley, βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο. Ένα μικρό αδέσποτο σκυλί που επιτέθηκε στους αγνώστους αναγκάζοντας τους να απομακρυνθούν.

Όπως λέει η 25χρονη: "Όσο ο σύντροφος μου έλειπε, αποφάσισα να κάνω μια βόλτα στην παραλία. Δύο Έλληνες με πλησίασαν και άρχισαν να μου μιλούν προσβλητικά και να μου ζητούν να τους ακολουθήσω και να πάω μαζί τους για να πιούμε ένα ποτό. Τους είπα ότι δεν ήθελα. Ένας από αυτούς με έπιασε από το χέρι και άρχισε να με τραβάει. Τρόμαξα και πανικοβλήθηκα. Τότε εμφανίστηκε η Pepper (όπως τη βάφτισε), και με έσωσε μιας και τους τρόμαξε".

Οι άγνωστοι αποφάσισαν να αφήσουν τη νεαρή εξαιτίας του θορύβου που προκλήθηκε και η Βρετανή θέλησε να "ευχαριστήσει" την αδέσποτη σκυλίτσα, υιοθετώντας τη.

Αρχικά την πήγε σε ένα τοπικό καταφύγιο αδέσποτων και σε έναν κτηνίατρο, κανείς όμως δεν μπόρεσε να την αναλάβει.

 

Πηγή:http://www.news247.gr