Επικαιρότητα

Εκατοντάδες συμμετοχές στο 1ο Athens Santa Run

Εκατοντάδες συμμετοχές στο 1ο Athens Santa Run Εκατοντάδες Αη Βασίληδες συμμετείχαν σε έναν συμβολικό αγώνα χωρίς χρονομέτρηση, το 1ο Athens Santa Run, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στο κέντρο της Αθήνας.

Ο διεθνής θεσμός που έχει καθιερωθεί σε πλήθος μητροπόλεων παγκοσμίως και παρά το γεγονός ότι η διοργάνωση πραγματοποιούνταν για πρώτη φορά στην Αθήνα, η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή, με το όριο των συμμετοχών να συμπληρώνεται σε χρόνο ρεκόρ. Οι Αθηναίοι έτρεξαν 2,5 χλμ., διασχίζοντας την καρδιά της πόλης, με στόχο τα έσοδα να δοθούν για την αποκατάσταση των παιδικών χαρών του Δήμου Αθηναίων.

To μήνυμα αισιοδοξίας και χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της πρωτεύουσας φιλοξενήθηκε σε κορυφαία ξένα ΜΜΕ. «Εχοντας συμβάλλει καθοριστικά στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και στην προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό με τη διοργάνωση του Spetses mini Marathon, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που οι φωτεινές και γιορτινές εικόνες του 1ου Athens Santa Run, δείχνουν ένα διαφορετικό και ελπιδοφόρο πρόσωπο μια άλλης Αθήνας στο εξωτερικό», δήλωσε η ιδρύτρια και διοργανώτρια του επιτυχημένου Spetses mini Marathon, κυρία Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, η οποία έφερε στην Αθήνα τον διεθνή θεσμό.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από το Spetses mini Marathon και τα Holmes Place, με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

 

Πηγή:http://www.in.gr