Επικαιρότητα

Ένα μαγευτικό κρησφύγετο στα βουνά της Ιταλίας

Ένα μαγευτικό κρησφύγετο στα βουνά της Ιταλίας Χαλάρωση, ανανέωση, επιστροφή στη φύση. Με αυτό το μοναδικό τρίπτυχο το ξενοδοχείο Nira Montana στην ιταλική πόλη La Thuile, σας υποδέχεται στην καρδιά των ψηλότερων βουνών της Ευρώπης.

Οι επισκέπτες του καλούνται να εξερευνήσουν τις 160 χιλιόμετρων πίστες του σκι, να κάνουν snowboard, πεζοπορία, ράφτινγκ και ψάρεμα και να ανακαλύψουν την στιλάτη και προσιτή πολυτέλεια σε ένα πανέμορφο καταφύγιο.

Χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά και υφές, τα άνετα κομψά δωμάτια του Nira Μοντάνα αντανακλούν την ομορφιά της φύσης. Ένα δάσος με τη μορφή ταπετσαρίας στολίζει τους τοίχους, τα ξύλινα πατώματα μοιάζουν με τους κορμούς των δέντρων και τα έπιπλα αντανακλούν τη ζεστή και διαχρονική γοητεία της φύσης.

Το Nira Montana θα γίνει το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε το Mont Blanc, την ψηλότερη κορυφή της Ιταλίας και σημείο συνάντησης ορειβατών για σκιέρ, το φυσικό καταφύγιο Gran Paradiso, τους θεαματικούς καταρράκτες Rutor, αλλά και τα κομψά και ιστορικά λουτρά Pré Saint Didier, που χρονολογούνται από το 1800.