Επικαιρότητα

Οι hip Νεοϋορκέζοι και τα απίθανα ποδήλατά τους

Οι hip Νεοϋορκέζοι και τα απίθανα ποδήλατά τους Ο Sam Polcer είναι ορκισμένος ποδηλάτης και ταλαντούχος φωτογράφος-ιδιότητα που δεν ξεχνά ακόμη και όταν βρίσκεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τα πόδια στο πετάλι.

Η αγάπη του για το ποδήλατο αντανακλάται με ακρίβεια μέσα από το φακό του και από τα υπέροχα πορτρέτα των υπολοίπων που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Ο Sam ξεκίνησε να φωτογραφίζει εδώ και περίπου 2 χρόνια τους ποδηλάτες της Νέας Υόρκης, θέλοντας να κάνει ένα πορτφόλιο με την πιο χαρούμενη "φυλή" της πόλης. Τελικά το πρότζεκτ γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε από το ίντερνετ και τα περιοδικά. Οι εικόνες από το blog του "Preferred Mode" φιλοξενήθηκαν στο Vanity Fair, τους Νew York Times και το Esquire και ο Sam χρίστηκε ο επίσημος φωτογράφος των ποδηλατών του Μεγάλου Μήλου. Λίγους μήνες πριν ο εκδοτικός οίκος Prestel συγκέντρωσε όλες τις φωτογραφίες και κυκλοφόρησε το βιβλίο New York Bike Style.

Ο Sam εντωμεταξύ συνεχίζει να απαθανατίζει του hip ποδηλάτες και τα πιο ιδιαίτερα ποδήλατα της πόλης, κρατόντας ένα καθημερινό ψηφιακό ημερολόγιο που θα σε κάνει να τρέξεις στο πλησιέστερο ποδηλατάδικο.

 

Οι hip Νεοϋορκέζοι και τα απίθανα ποδήλατά τους

Οι hip Νεοϋορκέζοι και τα απίθανα ποδήλατά τους

Πηγή:http://www.lifo.gr