Επικαιρότητα

6η Συνάντηση Οικογενειακής Πεζοπορίας

6η Συνάντηση Οικογενειακής Πεζοπορίας Την Κυριακή στις 29 Απριλίου, καλούνται όλοι οι πολίτες για πεζοπορία στους ΕΛΑΙΩΝΕΣ Πυλαίας. Η ΚΑΛΛΙΣΤΩ θα βρίσκεται εκεί και φέτος, φτιάχνοντας παιχνίδια για τα παιδιά και ενημερώνοντας τους μεγάλους.

Αυτή η πεζοπορία είναι πολύ σημαντική για ακόμα ένα λόγο, αφού είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κωνσταντίνου Γώδη, συνιδρυτή της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τους γείτονες των Ελαιώνων, από περιβαλλοντικές οργανώσεις και κινήσεις πολιτών, από τα Αρσάκεια Σχολεία, είναι αμιγώς ερασιτεχνική και δεν τελεί υπό την αιγίδα κρατικού ή δημοτικού φορέα, αθλητικού ή κερδοσκοπικού σωματείου,ιδιωτικής ή δημόσιας εταιρίας.

Κάθε πεζοπόρος συμμετέχει με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Δεν προβλέπεται ιατρική υποστήριξη κατά την πεζοπορία. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται από εθελοντές και είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, χάρτες πρόσβασης και διαδρομής, πρόγνωση καιρού και σχόλια προηγούμενων συναντήσεων μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.5000.gr