Επικαιρότητα

Μπίρα για… σκύλους!

Μπίρα για… σκύλους! Η ιστορία ξεκίνησε όταν η σημερινή δημιουργός της μπίρας, Jenny Brown, σκέφτηκε πόσο ταιριαστή θα ήταν λίγη μπίρα ως συνοδευτικό στις λιχουδιές του σκύλου της. «Μου φάνηκε ότι απλώς ο σκύλος ήθελε και λίγη μπίρα με το φαγητό του» δηλώνει η ίδια, καθώς εμείς θα θέλαμε πραγματικά να ξέρουμε πώς έκανε την... έρευνα αγοράς.

Μετά από δύο χρόνια δοκιμών, η Brown έφτιαξε δύο γεύσεις, την Beefy Brown Ale και την Cock-a-Doodle-Brew προκειμένου να την προσφέρει στους τετράποδους φίλους μας.

Και προτού οι ακτιβιστές των δικαιωμάτων των ζώων ξεσηκωθούν, να σας ενημερώσουμε ότι δεν πρόκειται για πραγματική μπίρα, αφού στην πραγματικότητα το ανθρακικό μάλλον κακό θα έκανε στα σκυλιά. Η Bowser Beer είναι ουσιαστικά ένας ζωμός κρέατος φτιαγμένος από βοδινό, κοτόπουλο, κριθάρι, που περιέχει πρόσθετες βιταμίνες και γλουκοζαμίνη που κάνουν καλό στην υγεία του σκύλου. Τη συγκεκριμένη μπίρα, το σκυλί μπορεί να την πιει σκέτη ή επάνω στο φαγητό του και απ’ ό,τι φαίνεται σύντομα θα τσουγκρίζετε ποτήρι με το… κατοικίδιό σας.

 

Πηγή:http://www.clickatlife.gr