Επικαιρότητα

Ιγκουάνα μήκους 1,5 μέτρου εισέβαλε σε διαμέρισμα στην Αργυρούπολη

Ιγκουάνα μήκους 1,5 μέτρου εισέβαλε σε διαμέρισμα στην Αργυρούπολη Οι ένοικοι ενός διαμερίσματος σε πολυκατοικία της οδού Κολοκοτρώνη στην Αργυρούπολη, αντίκρισαν ξαφνικά ένα τεράστιο ερπετό ιγκουάνα μήκους 1.5 μέτρου μέσα στο διαμέρισμά τους. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας. Τόσο ο δήμος όσο και η πυροσβεστική έσπευσαν να συλλάβουν τον περίεργο επισκέπτη, του οποίου η προέλευση παραμένει άγνωστη.

Ο απρόσκλητος επισκέπτης φιλοξενείται στον δήμο Αργυρούπολης, ο οποίος ζητά πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του.

Μάλιστα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, κ. Βασίλης Κρητικός, έγραψε στη σελίδα του στο facebook για τον απρόσκλητο επισκέπτη ενώ ανέβασε και μία τη φωτογραφία του:

«Πρώτη αποστολή "ιγκουάνα" ολοκληρώθηκε! Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες του σταθμού Ελληνικού για την άμεση επέμβαση τους για να πιάσουν το ιγκουάνα της φωτογραφίας, καθώς και την Πολιτικη Προστασία για την ενημέρωση. Ταλαιπωρημένο το ζώο, μήκους 1,5 μέτρου, κυκλοφορούσε ελεύθερο στην άνω Αργυρούπολη. Ο απροσκλητος επισκέπτης φιλοξενείται στον Δήμο μας. Κάθε πληροφορία θα μας βοηθήσει να βρούμε τους ιδιοκτήτες του».

 

Πηγή:http://www.thetoc.gr