Επικαιρότητα

Σπυρόπουλος Νικ. Αλέξιος: Αντιπροσώπευση των προϊόντων SOLAR VENTI σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία

Σπυρόπουλος Νικ. Αλέξιος: Αντιπροσώπευση των προϊόντων SOLAR VENTI σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία Η εταιρεία «Σπυρόπουλος Νικ. Αλέξιος» υπέγραψε αποκλειστική αντιπροσώπευση για τα προϊόντα SOLAR VENTI για τους νομούς Αχαΐας – Ηλείας – Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τα προϊόντα SOLAR VENTI είναι ηλιακά αερόθερμα νέας τεχνολογίας, τα οποία εξασφαλίζουν την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η μοναδική πηγή ενέργειας που καταναλώνουν είναι η ηλιακή ακτινοβολία με την οποία θερμαίνουν τον ατμοσφαιρικό αέρα και τον διοχετεύουν εντός του κτιρίου, για την λειτουργία αυτή έχουν ενσωματωμένο στο εσωτερικό τους μικρής κλίμακας φωτοβολταϊκό πάνελ.

Με τα προϊόντα SOLAR VENTI εξασφαλίζουμε την αφύγρανση του αέρα στο εσωτερικό του χώρου, καθώς και την διατήρηση ζεστής και σταθερής θερμοκρασίας για τις ημέρες με ηλιοφάνεια για τους σημερινούς μήνες.

Η τοποθέτηση του προϊόντος SOLAR VENTI είναι εύκολη και δεν απαιτεί ειδικευμένη εγκατάσταση. Ο χώρος που καταλαμβάνει είναι περίπου 2 τετραγωνικά και μπορεί να τοποθετηθεί σε όλων των ειδών τα κτίρια τόσο για οικιακή χρήση, όσο για επαγγελματικά και δημόσια κτίρια».

 

Πηγή:http://www.energypress.gr