Επικαιρότητα

Cine Naxos: To ατμοσφαιρικό θερινό cinema στο νησί της Νάξου

Cine Naxos: To ατμοσφαιρικό θερινό cinema στο νησί της Νάξου Είχαμε την ευχαρίστηση να απολαύσουμε την προβολή της ταινίας "CHEF" στο ολοκαίνουριο θερινό σινεμά CINE NAXOS. Πρόκειται για ένα εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης για τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια. Είναι ένας συνδυασμός της κυκλαδικής αρχιτεκτονικής και του ψηφιακού ήχου και εικόνας.

To bar του μπορεί να σας προσφέρει coctails, μπύρες, κρασί και σνάκς. Ο Κύριος Δημήτρης Λιαγκρής, υπεύθυνος του σινεμά, μας μίλησε για το hobby του που έγινε επάγγελμα. Εμείς απλά θα προσθέσουμε ότι το μεράκι και η αγάπη του για το σινεμά τον οδήγησε σε ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Παρά το γεγονός ότι "Ανοίξαμε 1η Αυγούστου και έχουμε ακόμα πινελιές να προσθέσουμε" όπως μας αναφέρει, ο χώρος και οι υποδομές του δείχνουν και είναι πολυτελείς, αρχιτεκτονικά συμβατές με το κυκλαδίτικο μοτίβο, ενώ τα χρώματα στα οποία κυριαρχεί το λευκό, εναρμονίζονται πλήρως με αυτά που προβλέπει η νομοθεσία για τη δόμηση στη Νάξο.

Πέρα από τα ως άνω, ο Δημήτρης μας προέτρεψε να επισκεφτούμε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκαναν τα...WC...απλά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα πολυτελών ξενοδοχείων, ενώ η σχολαστική καθαριότητα αποδεικνύει το σεβασμό της επιχείρησης προς τον επισκέπτη.

Ο εξωτερικός φωτισμός τονίζει το σινεμά και την καλαίσθητη αρχιτεκτονική του, δίνοντας του ύφος ατμοσφαιρικό.

Εμείς απολαύσαμε την προβολή με τα εξαιρετικής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας συστήματα, διαπιστώσαμε την αγάπη των σινεφίλ που αν και στις διακοπές τους γέμισαν το χώρο, και μάλιστα όχι μόνο Έλληνες!

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη για τη φιλοξενία του, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του και ευχόμαστε να ανακαλύψουμε σύντομα και άλλους αντίστοιχους ποιοτικούς χώρους διασκέδασης και πολιτισμού.

 

Cine Naxos: To ατμοσφαιρικό θερινό cinema στο νησί της Νάξου

Cine Naxos: To ατμοσφαιρικό θερινό cinema στο νησί της Νάξου