Επικαιρότητα

Πισίνα ελληνικού ξενοδοχείου στις καλύτερες του κόσμου!

Πισίνα ελληνικού ξενοδοχείου στις καλύτερες του κόσμου! Με τον τίτλο “Οκτώ πισίνες που πρέπει να δείτε για πιστέψετε” η Huffington Post Travel κατατάσσει την πισίνα του ξενοδοχείου Cavo Tagoo στη Μύκονο στις πιο εξωπραγματικό όμορφες και φαινομενικά ατελείωτες πισίνες ξενοδοχείων στη Γη!

Από τα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου, ως τους ουρανοξύστες της Σιγκαπούρης, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε πραγματικά έναν προορισμό αυτό το καλοκαίρι, από το να χαλαρώσετε νωχελικά δίπλα σε μια από τις πιο όμορφες πισίνες υπερχείλισης στον κόσμο, συνεχίζει το άρθρο.

Τα αποτελέσματα για τις οκτώ καλύτερες προέκυψαν από τη μηχανή αναζήτησης trivago.com και για την πισίνα του Cavo Tagoo ο συντάκτης γράφει χαρακτηριστικά: “Ο συνδυασμός από τα ολόλευκα κτίρια και τα κρυστάλλινα νερά, που έκανε τη Μύκονο έναν παγκοσμίου φήμης προορισμό στην Ελλάδα, προσφέρεται στους επισκέπτες που χαλαρώνουν δίπλα στην πισίνα του πανέμορφου ξενοδοχείου Cavo Tagoo. Ένα κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα με θέα τον παράδεισο!”

Τη λίστα με τις 8 καλύτερες πισίνες του κόσμου συμπληρώνουν οι:

Hacienda Na Xamena, Ίμπιζα, Ισπανία

InterContinental Hotel & Resort, Χονγκ Κονγκ

Jade Mountain Resort, Soufriere, Santa Lucia

Lefay Resort & Spa, Λίμνη Garda, Ιταλία

Marina Bay Sands, Σιγκαπούρη

Viceroy, Μπάλι, Ινδονησία

W Barcelona, Βαρκελώνη, Ισπανία

 

Πηγή:http://wwwnews.gr