Επικαιρότητα

Πλήρης αυτονομία και στην εξοχή με το ηλιακό backpack!

Πλήρης αυτονομία και στην εξοχή με το ηλιακό backpack! Η ηλιακή τσάντα 4Watt είναι από τις πιο εύχρηστες και χρήσιμες τσάντες της αγοράς. Η θήκη με το φωτοβολταϊκό πλαίσιο μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε άλλη τσάντα ή σε οτιδήποτε θέλετε εσείς να φορτίσετε.

Αυτή η τσάντα περιλαμβάνει 25 λίτρα αποθηκευτικού χώρου αλλά και ενσωματώνει φωτοβολταϊκό πλαίσιο για πλήρη αυτονομία ηλεκτρικής ενέργειας για να μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας όπου εσείς χρειάζεστε.

Οι ηλιακές τσάντες είναι ιδανικές για κατασκηνωτές, πεζοπόρους, ποδηλάτες καθώς και όσους τολμούν διάφορες εξορμήσεις, διότι τους δίνει τη δυνατότητα να μη ξεμένουν ποτέ από ενέργεια. Μπορούν να σας συνοδέψουν σε όλες σας τις εξορμήσεις, σε βουνό, σε θάλασσα ακόμα και σε μεγάλες διαδρομές χαρίζοντάς σας αυτονομία και απόλυτη ελευθερία. Είναι ιδανικά για Camping και διάφορες εξωτερικές δραστηριότητες.

Χάρη στα συγκεκριμένα προϊόντα, δε θα μείνετε ποτέ από ενέργεια διότι μπορούν να φορτίσουν όλες τις συσκευές σας και σας παρέχουν ασφάλεια και άνεση ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα μπουκάλια σόδας για μια πιο περιβαλλοντική συνείδηση. Διαθέτουν φωτοβολταϊκό πλαίσιο για άμεση φόρτιση από τον ήλιο και χρησιμοποιούν εξωτερική μπαταρία για την αποθήκευση ενέργειας.

Τα προϊόντα ποικίλουν, από τσάντες για την πλάτη, τσαντάκια για τον ώμο μέχρι και θήκες για Laptop , τα οποία μπορούν να φορτίσουν από το κινητό σας μέχρι και το tablet και την κάμερά σας.

 

Πηγή:http://www.4green.gr