Επικαιρότητα

Σύνδεσμος "ΣΤΕΓΗ": Ανακοινώνεται το net metering

Σύνδεσμος Ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι μετά από επικοινωνία που είχε με το γραμματέα του υπουργού ΠΕΚΑ, Μάκη Παπαγεωργίου, ενημερώθηκε ότι μέχρι το τέλος Ιουλίου ή πρώτες εβδομάδες Αυγούστου θα γίνουν οι ανακοινώσεις για το net metering εξέδωσε ο σύνδεσμος ΣΤΕΓΗ.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου έχει ως εξής:

«Ο σύνδεσμος ‘’ΣΤΕΓΗ’’ σε πλήρη συνέπεια λόγων και έργων έχοντας κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων στον χώρο των ΑΠΕ ως ένας σοβαρός και τεκμηριωμένος σύνδεσμος ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤΡΙΡΙΑΚΩΝ φωτοβολταικών εκπροσωπώντας παραγωγούς και κατασκευαστές οικιακών κτιριακών φωτοβολταΙκών στην Ελλάδα είχε υλοποιήσει την προγραμματισμένη συνάντηση του στο ΥΠΕΚΑ με τον Υφυπουργό Κο Ασημάκη Παπαγεωργίου την Τετάρτη 18/6/2014.

Ο Υφυπουργός είχε δεσμεύθεί τότε να βγει η υπουργική απόφαση μέχρι τέλος Ιουλίου αφού δοθεί απάντηση από την ΡΑΕ και τον Διαχειριστή συστήματος.

Ο σύνδεσμος ΣΤΕΓΗ συνεπής στα όσα ανακοινώνει σε νέα επαφή μας με τον νέο γραμματέα του γραφείου του Κου Παπαγεωργίου στην θέση του Κου Μενδρινού τον Κο Βασιλείου που ευχόμαστε σιδεροκέφαλος, μας ανακοίνωσε μετά από αναλυτική μας συζήτηση πως είναι θέμα μιας τελικής επιστολής από τον ΔΕΔΔΗΕ για να ανακοινωθεί η υπουργική απόφαση η μέχρι το τέλος Ιουλίου ή πρώτες εβδομάδες Αυγούστου.

Αναμένουμε να το δούμε και να τοποθετηθούμε αλλά σε κάθε περίπτωση το καλωσορίζουμε το Net metering στην ελληνική πραγματικότητα και ελπίζουμε και προσδοκούμε να είναι ελκυστικό για τον κλάδο με τις προτάσεις που όλοι κάναμε και τους πελάτες μας που το αναμένουν».