Επικαιρότητα

Φεστιβάλ Kitesurf

Φεστιβάλ Kitesurf Το 3ο Κitesurf Festival έρχεται και αυτή τη χρονιά, γεμάτο αγώνες επίδειξης, θέαμα, θαλάσσιες δραστηριότητες για αθλητές και επισκέπτες αλλά και πολλή μουσική. Φέτος και για πρώτη φορά, εκτός από τους αθλητικούς αγώνες, το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο με παράλληλες εκδηλώσεις και για τον κόσμο που ενδιαφέρεται να γνωρίσει το kitesurf και τα υπόλοιπα θαλάσσια αθλήματα σανίδας.

Εκπαιδευτές και αθλητές θα παρουσιάσουν τα αθλήματα του Kitesurf, του windsurf και του SUP (Stand Up Paddle Board) ενώ παράλληλα θα υπάρχει και διαθέσιμος εξοπλισμός για το κοινό.

Οι εθελοντές του ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ-ΚΕΔΜΟΠ θα βρίσκονται επίσης εκεί προκειμένου να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Το Σάββατο το βράδυ ο νυχτερινός αγώνας δρόμου «Από Φάρο σε ...Φάρο» του Πολεμικού Ναυτικού, με αφετηρία το Φάρο του λιμανιού της Ναυπάκτου, θα καταλήξει στο Φάρο του Δρεπάνου, όπου θα γίνει ο τερματισμός και οι απονομές.

Δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, διαγωνισμοί για όλο τον κόσμο που θα έρθει στο φεστιβάλ, ενώ dj sets θα συνοδεύουν και τις δύο μέρες του festival.

 

Πηγή:http://www.lifo.gr