Επικαιρότητα

Oι πεντάστερες σκηνές του μέλλοντος

Oι πεντάστερες σκηνές του μέλλοντος Aυτή που μόλις είδατε είναι η σκηνή Tentsile Tree Tent και μια από τις δεκάδες προτάσεις που μπορεί κανείς να βρει στην μεγάλη έκθεση The Outsiders: New Outdoor Creativity στο Bερολίνο.

Η έκθεση η οποία πραγματοποιείται με αφορμή την έκδοση του ομώνυμου βιβλίου είναι εξολοκλήρου αφιερωμένη στην φιλοσοφία του κάμπινγκ, των εκδρομών και των δραστηριοτήτων στη φύση. Εκτός από το καλλιτεχνικό κομμάτι που περιλαμβάνει υπέροχες φωτογραφίες, σε ειδικό τμήμα της παρουσιάστηκαν και οι προτάσεις των εταιρειών για εναλλακτική διαμονή σε σκηνές που πραγματικά ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Αυτές είναι τρεις που εκτός από ασυνήθιστο σχεδιασμό επιμένουν πως το καλύτερο μέρος για διανυκτέρευση είναι στον αέρα και ανάμεσα στα δέντρα.

Tentsile Tree Tent

Mε ενισχυμένο δάπεδο, χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει τρεις ενήλικες και ειδικές θήκες για τα κινητά, τα τάμπλετ και τις αποσκευές.

Cocoon Tree Tent

Μοιάζει με τεράστια καρύδα, έχει βάρος 120 κιλά και ένα υπεραναπαυτικό κρεββάτι για δύο.

tree tents by luminair

Μετά από μελέτες και δοκιμές τριών ετών αυτές οι σκηνές θεωρούνται το απόλυτο καταφύγιο. Μπορούν να εξυπηρετήσουν δύο άτομα και σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις ακόμη και ζεστό νερό.

 

Oι πεντάστερες σκηνές του μέλλοντος

Oι πεντάστερες σκηνές του μέλλοντος

Πηγή:http://www.lifo.gr