Επικαιρότητα

5.000 άρθρα από το saveplanet.gr!

5.000 άρθρα από το saveplanet.gr! To saveplanet.gr γιορτάζει σήμερα τη δημοσίευση 5.000 άρθρων! 4 χρόνια προσπαθειών ολοκληρώνονται.

Τον καιρό αυτό, η ομάδα μας προσπάθησε με τα δικά της μέσα και μόνο, μιας και ΔΕΝ είναι ιστότοπος κερδοσκοπικού χαρακτήρα, να αναδείξει θέματα που αφορούν τον πλανήτη μας μέσα από τις ποικίλες στήλες της.

Στα πλαίσια αυτά, ταξιδέψαμε, φωτογραφίσαμε, συγκεντρώσαμε υλικό από Ελλάδα και Εξωτερικό, ακόμα...ΠΕΤΑΞΑΜΕ με παραπέντε!

Στα 5.000 άρθρα, προβλήθηκαν θέματα με έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από δίαφορες δράσεις και πρωτοβουλίες οργανώσεων, επιστημόνων και επιχειρήσεων, την ανακύκλωση.

Πέρα από αυτά, ιδιαίτερα αγαπημένες στήλες αφορούν τον τουρισμό, με επίκεντρο την Ελλάδα μας, τις νέες τεχνολογίες, καινοτόμα προιόντα, στήλες που αφορούν την διατροφή και την υγεία.

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή, να εντείνουμε την προσπάθεια μας για την ανάδειξη θεμάτων και να συμβάλουμε έτσι στη συγκέντρωση και μεταφορά γνώσεων, εμπειριών και προτάσεων για όλους τους αναγνώστες μας.

Χωρίς πολλά λόγια, ένα θερμό ευχαριστώ θέλουμε να απευθύνουμε στους φίλους του saveplanet.gr για την ολοένα αυξανόμενη επισκεψιμότητα που μας δίνει δύναμη και όρεξη για τη συνέχεια.

Για μια φορά ακόμα, καλούμε όλους τους φίλους μας να μας αποστέλνουν τα δικά τους θέματα, φωτογραφίες και υλικό με σκοπό να τα αναδείξουμε!

Για τα 5.000 θέματα, δημιουργήσαμε σήμερα ένα μικρό φωτογραφικό album με θέματα που παρουσιάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Το album δημοσιεύεται στη σελίδα μας στο facebook.

 

5.000 άρθρα από το saveplanet.gr!

5.000 άρθρα από το saveplanet.gr!