Επικαιρότητα

Ένας ταξιδιάρης σκαντζόχοιρος φωτογραφίζεται

Ένας ταξιδιάρης σκαντζόχοιρος φωτογραφίζεται Μέσα σε λίγο παραπάνω από ένα χρόνο έχει αποκτήσει περίπου 400.000 θαυμαστές που τον ακολουθούν στο Instagram. O Biddy φωτογραφίζεται σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ και μόλις αναρτώνται οι φωτογραφίες του… γίνεται χαμός!

Πρόκειται για τον πιο δημοφιλή σκαντζόχοιρο όλων των εποχών, ο οποίος ταξιδεύει με τους ιδιοκτήτες του και ξεναγεί τους χιλιάδες φαν του στις Βορειοδυτικές ΗΠΑ. Από τις 29 Απριλίου 2013, οπότε ξεκίνησαν να αναρτώνται οι φωτογραφίες του στο Instagram, και μετά από κάθε ταξίδι του, οι ακόλουθοι του τον βλέπουν να ποζάρει με φόντο τη φύση, σύμφωνα με την Daily Mail. Σε κάποιες φωτογραφίες βρίσκεται στα χέρια των ιδιοκτητών του, σε άλλες σκαρφαλώνει μόνος του και σε άλλες ποζάρει με χάρη.

Ο Τόνι Ντεγουίζ και ο Τομ Αντέσεχερ από το Ορεγκον είναι οι δύο ιδιοκτήτες του χαριτωμένου Biddy και κάθε εβδομάδα που πηγαίνουν εκδρομή ο μικρός σκαντζόχοιρος τους «συνοδεύει» και κλέβει την παράσταση. Μαζί τους ο Biddy επισκέπτεται βουνά, δάση, καταρράκτες, θάλασσες, και φαράγγια και δεν οι δύο άνδρες δεν παραλείπουν να τον φωτογραφίσουν σε κάθε σημείο.

 

Ένας ταξιδιάρης σκαντζόχοιρος φωτογραφίζεται

Ένας ταξιδιάρης σκαντζόχοιρος φωτογραφίζεται

Πηγή:http://www.newsbeast.gr