Επικαιρότητα

Παραλία της Φολεγάνδρου στις 7 καλύτερες του κόσμου

Παραλία της Φολεγάνδρου στις 7 καλύτερες του κόσμου Μια ακόμα ελληνική παραλία δεσπόζει σε λίστα με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Αυτή τη φορά το γνωστό αντρικό περιοδικό «Maxim» της αμερικανικής έκδοσης έκανε ένα αφιέρωμα στις 7 καλύτερες παραλίες στις οποίες περιλαμβάνεται η παραλία Κάτεργο στη Φολέγανδρο.

Όλη επταδα:

1. White Bay, Jost Van Dyke, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι: Κρυστάλλινα νερά, ησυχία και ένας μικρός παράδεισος με πλούσιο βυθό, όχι πολύ μακριά, στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους.

2. Kailua Beach Park,Oaju, Χαβάη: Φοβερές ακρογιαλιές με θαλάσσια σπορ. Το περιοδικό αναφέρει ότι στο Cinnamon Restaurant θα βρείτε τα καλύτερα pancakes αλλά και βιολογικό φαγητό.

3. Playa de las Catedrales, Galicia, Ισπανία: Βράχια, κύματα και στιλάτα δωμάτια στο ξενοδοχείο Mi Norte Hotel, με δωμάτια βγαλμένα από γνωστές κινηματογραφικές ταινίες.

4. Tetiaroa, Ταϊτή: Το νησί του... Μάρλον Μπράντο καθώς ήταν κάποτε ο «παράδεισος» του ηθοποιού. Ανήκει στη Γαλλική Πολυνησία και τα 8 παιδιά του ηθοποιού συνεργάστηκαν ώστε να αξιοποιηθεί η περιουσία τους με τρόπο που θα έβρισκε σύμφωνο τον πατέρα τους και που θα αναδείκνυε τη φυσική ομορφιά και την πολυνησιακή παράδοση.

5. Coast Guard Beach, Eastham, Μασαχουσέτη: Ομορφες ακρογιαλιές στον Ατλαντικό, μεγάλα κύματα και υπέροχα κορμιά παντού. Ιδανικό μέρος για σέρφινγκ.

6. Taipu de Fora, Bahia, Βραζιλία: Μιας και πολλοί θα επισκεφτούν τη Βραζιλία για το Μουντιάλ, σύμφωνα με το περιοδικό μπορούν να επισκεφτούν αυτόν τον βραζιλιάνικο παράδεισο.

7. Παραλία Κάτεργο, Φολέγανδρος, Ελλάδα: Το νησί, σύμφωνα με το περιοδικό, ξεχωρίζει για την ηρεμία του, τα υπέροχα νερά του και τα φρέσκα ψάρια του. Δεν παραλείπει μάλιστα να χαρακτηρίσει την παραλία αυτή ως το μυστικό προορισμό αυτών που θέλουν κάτι ιδιαίτερο, μακριά από τους πολλούς τουρίστες και τα συνηθισμένα.

 

Πηγή:http://www.aek365.gr