Επικαιρότητα

Δοκιμές του Smart House της Honda

Δοκιμές του Smart House της Honda Οι εταιρείες Sekisui House, Toshiba και Honda προχώρησαν σε από κοινού δοκιμές του Smart House που αντικατοπτρίζει τη χρηστικότητα που θα παρουσιάζουν τα σπίτια από το 2020 και μετά.

Οι τρεις εταιρείες, Sekisui House, Toshiba Corporation και Honda Motor Co. έχουν από κοινού κατασκευάσει ένα demo σπίτι στην πόλη Saitama της Ιαπωνίας (έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το time lapse με το χτίσιμο αντίστοιχου σπιτιού της Honda που θα βρειτε πιο κάτω στη σελίδα) και άρχισαν τις δοκιμές που δίνουν πολύ χρήσιμα στοιχεία για το πώς θα είναι η ζωή στο μέλλον.

Η ενσωμάτωση των τεχνολογικών εφαρμογών που σήμερα μοιάζουν πολύ «προχωρημένες» αλλά στο μέλλον –ίσως και πιο κοντά από όσο νομίζουμε- θα είναι μια καθημερινότητα προσφέρουν ένα μοναδικό πεδίο δοκιμών για τις εταιρείες που ασχολούνται ενεργά με τις τεχνολογικές εξελίξεις στους τομείς που επηρεάζουν την καθημερινότητα. Συνδυάζοντας την κορυφαία τεχνολογία στους τομείς της πληροφορικής, της προσωπικής μετακίνησης και της διαχείρισης ενέργειας, το σπίτι των «τριών» προσφέρει τεράστιο όγκο δεδομένων προς ανάλυση στα τμήματα R&D.

 

Πηγή:http://www.nooz.gr