Επικαιρότητα

Μια ματιά στην Poster Bikeart Exhibition

Μια ματιά στην Poster Bikeart Exhibition Πιστή για ακόμα μία χρονιά στο ραντεβού της, η ομάδα του Bikeart.gr επιστρέφει κι αυτή την άνοιξη με την "Poster Bikeart Exhibition Vol3", την έκθεση που αγαπάει το ποδήλατο περισσότερο απ' όλες!

30 καλλιτέχνες από τον χώρο της street art, του comics, του tattoo, και του graphic design ενώνουν τις δυνάμεις τους, ενισχύοντας τις παρεμβάσεις του Bikeart team για την πραγματοποίηση δημόσιων τοιχογραφιών, και πιο συγκεκριμένα για την πραγματοποίηση τοιχογραφιών σε σχολεία.

Το έργο κάθε καλλιτέχνη τυπώνεται σε μόλις πέντε αριθμημένα αντίτυπα, τα οποία πωλούνται στη συμβολική τιμή των 15 ευρώ.

Όλα τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν στο πρόγραμμα "Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια", για την δημιουργία τοιχογραφιών σε σχολεία της Αθήνας.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν φέτος είναι οι εξής:

Antios, Cacaorocks, Kez, Live2, Nade, Nastwo, Poster, Pupet, Rino, Same84, StupidGreg, Taxis, Yoker, Wd, The Brainstorm Design, Corn Studio, Viktor Koen, Tomek, Σώτος Αναγνώστου, Κώστας Κυριακάκης, Πέτρος Μπουλούμπασης, Γιάννης Μπαρδάκος, Γιάννης Πέτρου, Στέφανος Σκουρβουλιανάκης, Λίνα Σπανού, Νεκτάριος Σταματόπουλος, Φωτεινή Στεφανίδη, Χριστίνα Τσέβη, Μιχάλης Κουντούρης και Θανάσης Ψαρρός.

H ομάδα του Bikeart.gr μας εξηγεί τι άλλο θα δούμε στα σημερινά εγκαίνια της έκθεσης στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ, και μας μιλάει για τα επόμενα σχέδια της.

"Παράλληλα με την έκθεση των πόστερ, στα εγκαίνια θα προβληθούν ταινίες με ποδηλατικό περιεχόμενο, θα φιλοξενηθεί μια ιδιαίτερη έκθεση συλλεκτικών ποδηλατικών βιβλίων και περιοδικών, και όπως πάντα θα έχουμε κληρώσεις και ποδηλατικές εκπλήξεις.

Πιο συγκεκριμένα, θα προβληθεί το "The Riding Spirit", μια ταινία για την Innes Brunn απο την Godoberta, το "Bicycle Ballet" με τον Keelan Phillips -με την άδεια της Visive Productions, και αρκετά ακόμη φιλμ."

"Η έκθεσή μας, σε συνδυασμό με τοιχογραφίες ποδηλατικής θεματολογίας, θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο στον Αγ. Νικόλαο της Κρήτης -μετά από πρόσκληση του τοπικού φεστιβάλ, θα συνεχίσει την πορεία της στο Αthens BikeFestival, και έπειτα θα καταλήξει στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό το διάστημα, τμήμα της έκθεσης φιλοξενείται κα στο Βελιγράδι, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας – Θεσσαλονίκη 2014, και του ελληνικού προξενείου."

"Στα πλαίσια του επερχόμενου Athens BikeFestival, τον Σεπτέμβριο, ετοιμάζουμε και τρία μεγάλα πρότζεκτ!

Μια εντυπωσιακή σε μέγεθος τοιχογραφία στον πεζόδρομο της Ερμού, μία έκθεση με διαγωνιστικό χαρακτήρα συλλεκτικών παλαιών ποδηλάτων από όλη την Ελλάδα, και το καλύτερο:

Την παρουσίαση του ιστορικού λευκώματος "Το ποδήλατο στην Ελλάδα 1880-2012", καρπό προσωπικής έρευνας και αγάπης!"

 

Μια ματιά στην Poster Bikeart Exhibition

Μια ματιά στην Poster Bikeart Exhibition

Πηγή:http://www.lifo.gr