Επικαιρότητα

Bar κατασκευασμένο από....παλαιά και άχρηστα containers!

Bar κατασκευασμένο από....παλαιά και άχρηστα containers! To διαφορετικό αυτό bar, έχει κατασκευαστεί από 7 παλαιά και παρατημένα container. Ο σχεδιασμός δημιούργησε μια κατασκευή 2 ορόφων, όπου οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του τμήμα.

Υπάρχουν 4 διαφορετικά δωμάτια με ξεχωριστή διακόσμηση, χρώματα αλλά και υλικά. Οι πολύχρωμες καρέκλες έπιπλα αλλά και η όλη διακόσμηση σε κάνουν να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι μέσα σε..container!

Το bar, βρίσκεται στο Austin του Texas, ενώ ο ιδιοκτήτης του δραστηριοποιείται στον χώρο των κέντρων διασκέδασης της πόλης. Όταν πρωτολειτούργησε πέρυσι το καλοκαίρι δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να πιστέψει την αποδοχή που θα τύγχανε από το κοινό η πρωτότυπη ιδέα του να ανακυκλώσει container και να δώσει...διασκέδαση!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχιτέκτονες και υπεύθυνοι σχεδιασμού αναφέρουν την εύκολη, γρήγορη και απροβλημάτιστη αποσυναρμολόγηση, μεταφορά, και επανεγκατάσταση της όλης κατασκευής!

 

Bar κατασκευασμένο από....παλαιά και άχρηστα containers!

Bar κατασκευασμένο από....παλαιά και άχρηστα containers!