Επικαιρότητα

H πρώτη πτήση από Λονδίνο προς Μύκονο είναι γεγονός!

H πρώτη πτήση από Λονδίνο προς Μύκονο είναι γεγονός! Τους εκπροσώπους της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας British Airways υποδέχτηκε στην Μύκονο ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυκόνου κ. Ανδρέας Φιορεντίνος.

Η γνωστή εταιρεία πραγματοποίησε στις 3 Μαΐου την πρώτη της πτήση από Λονδίνο για Μύκονο μέσω Heathrow με 100 περίπου επιβάτες, εγκαινιάζοντας έτσι μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία για το τουριστικό προϊόν του νησιού μας. Κατά την συνάντηση με τον κ. Φιορεντινο, την εταιρεία εκπροσώπησαν ο Διευθυντής της British Airways στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κ. Αντώνης Παπίδας και ο Περιφερειακός Διευθυντής της, κ. James Wirght.

Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν ευχές εν όψει της τουριστικής περιόδου που μόλις ξεκίνησε, ενώ από την πλευρά του ο κ. Φιορεντίνος, αφού τόνισε την σημασία της απευθείας σύνδεσης της Μυκόνου με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βρεταννιας, διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται σε επαφή με τα στελέχη της εταιρείας για να συνδράμει με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Η νέα αυτή συνεργασία που μόλις ξεκίνησε θα διαρκέσει μέχρι και τον Σεπτέμβρη κι αναμένεται να ενισχύσει το κύρος του νησιού μας και να τονώσει το ενδιαφέρον του βρετανικού κοινού για τον προορισμό μας.

 

Πηγή:http://mykonospress.gr