Επικαιρότητα

Με το "Stasis" δεν αποθηκεύεται απλά το ποδήλατο...αναδεικνύεται ως έργο τέχνης!

Με το Υπάρχουν πολλοί και καλοί λόγοι για την κατασκευή και παρουσίαση πρωτότυπων ιδεών για την αποθήκευση των ποδηλάτων σε μικρούς και κλειστούς χώρους. Μπορούν να δώσουν μια εικόνα ομορφιάς και πολυτέλειας, δίνουν μια ελιτίστικη εικόνα, ενώ πάνω από όλα εξυπηρετούν χρηστικά την ανάγκη αποθήκευσης.

Το "Stasis" αποτελεί μια καινούρια πρόταση που έρχεται από τη Σκωτία. Η έμπνευση του σχεδιαστή δεν είναι άλλη από το πάθος μερικών από τους πελάτες του για το ποδήλατο τους. Δεν είναι υπερβολή ο χαρακτηρισμός που μερικοί αποδίδουν στο αγαπημένο τους όχημα ως...το μωρό τους!

Η λύση που σχεδιάστηκε τελικά, δίνει τη δυνατότητα στο ποδήλατο να αποθηκεύεται αλλά και να βρίσκεται σε δημόσια θέα στο εσωτερικό ενός σπιτιού, καθώς το Stasis του δίνει τη δυνατότητα της αρμονικής γεωμετρικής του προσαρμογής σε ένα σύνθετο ή μια τυπική βιβλιοθήκη!

Κατασκευασμένο από χαλκοσωλήνες, δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση βιομηχανικού σχεδιασμού, με ιδιαίτερο χρώμα που ταιριάζει σχεδόν με όλες τις αποχρώσεις των επίπλων! Η βασική λεπτομέρεια...αφορά στην δερμάτινη επένδυση των σημείων επαφής του stasis με τον σκελετό του ποδηλάτου!

 

Με το

Με το