Επικαιρότητα

Χαμόγελο του Παιδιού: Πασχαλινά παζάρια και παραστάσεις

Χαμόγελο του Παιδιού: Πασχαλινά παζάρια και παραστάσεις «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στα πασχαλινά παζάρια που πραγματοποιεί σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους, πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού. Από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Λάρισα, την Τρίπολη, την Πάτρα και την Κρήτη… τα bazaar της οργάνωσης θα απογειώσουν το φιλανθρωπικό κλίμα των ημερών!

Οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ετοίμασαν με αγάπη και δημιουργικότητα, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά δώρα καθώς και χειροποίητα κοσμήματα και κατασκευές. Στα παζάρια θα υπάρχουν επίσης και πασχαλινά σοκολατένια αυγά, πασχαλινά ανοιξιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού.

Και αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα παζάρια, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη στο e-shop ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 και στο 210-7647760.