Επικαιρότητα

21ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας

21ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας Την Κυριακή 6 Απριλίου διοργανώνουν τον 21ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου (ΟΠΑΝΔΑ).

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και θα επιχειρήσει να διαδώσει το μήνυμα «Αγαπάς την υγεία σου... πάρε ποδήλατο». Η εκκίνηση των δύο διαδρομών, μήκους εννέα και τριών χιλιομέτρων, θα δοθεί από την πλατεία Κοτζιά στις 10:00.

Μία ακόμη πιο σύντομη διαδρομή μήκους 900 μέτρων, για ΑΜΕΑ και παιδιά, θα ξεκινήσει από την οδό Αθηνάς και θα καταλήξει στην πλατεία Κοτζιά. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται, είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.opanda.gr, είτε στους αθλητικούς χώρους και τα γραφεία του ΟΠΑΝΔΑ, έως το Σάββατο 5 Απριλίου, ή την ημέρα των αγώνων στην πλατεία Κοτζιά.

Διαδρομές

9 χλμ.

Σταδίου – Φιλελλήνων – Βασ. Αμαλίας(αριστερά) – Βασ. Σοφίας – Αλεξάνδρας (αριστερά) – 28ης Οκτωβρίου (αριστερά) – Πανεπιστημίου (δεξιά) – Πλ.Ομονοίας – Αγ. Κωνσταντίνου – Σωκράτους (αριστερά) – Πειραιώς (αριστερά) -Αθηνάς (δεξιά) – Τερματισμός Πλ. Κοτζιά

3 χλμ.

Σταδίου – Φιλελλήνων – Βασ. Αμαλίας(αριστερά) – Πανεπιστημίου – Ομόνοια – Αγ. Κωνσταντίνου – Σωκράτους (αριστερά)- Πειραιώς (αριστερά) – Αθηνάς (δεξιά) -Τερματισμός Πλ. Κοτζιά

Α.με.Α & παιδιά

Αθηνάς (έναντι στάσης μετρό) -Τερματισμός Πλ. Κοτζιά

Service Area

Στο σημείο της Bike Expo του Γύρου Αθήνας θα υπάρχει Service Area, από τη shimano, όπου οι συμμετέχοντες στον 21ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας θα μπορούν να ελέγξουν τα ποδήλατά τους ή να κάνουν μικρορυθμίσεις, με στόχο την ασφαλή συμμετοχή τους στο Γύρο.

 

Πηγή:http://www.gocar.gr