Επικαιρότητα

Οι Σουηδοί ψηφίζουν Κρήτη δαγκωτό!

Οι Σουηδοί ψηφίζουν Κρήτη δαγκωτό! Στην ταξιδιωτική στήλη 'Allt om Resor' (μετάφραση: «Τα πάντα σχετικά με τα ταξίδια) που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση της σουηδικής εφημερίδας Expressen, δημοσιεύεται άρθρο της Ελίζαμπεθ Μοντγκόμερι, με τίτλο «Τα δέκα καλύτερα ελληνικά νησιά».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η Νάξος διαθέτει υπέροχες παραλίες και γραφικά χωριά. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στα γυρίσματα της ταινίας «The Big Blue» που πραγματοποιήθηκαν στην Αμοργό, πλέκεται το εγκώμιο της Καρπάθου και υπογραμμίζεται η φυσική της ομορφιά.

Από το δημοσίευμα δεν θα μπορούσε να λείπει η Ρόδος, το τέταρτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί της Ελλάδας, με τα ιστορικά αξιοθέατα, την έντονη νυχτερινή διασκέδαση και πολιτιστική κληρονομιά. Η Σκιάθος και η Σκόπελος ακολουθούν, και όσον αφορά μάλιστα τη Σκόπελο, το δημοσίευμα αναφέρει πως εκεί γυρίστηκε και η κινηματογραφική ταινία «Mamma Mia» με τη Μέριλ Στριπ.

Η συγκεκριμένη ταινία μάλιστα ανέδειξε τις φυσικές ομορφιές του τόπου και με το παραπάνω. Η λίστα ολοκληρώνεται με τη Σαντορίνη και τη γνωστή έκρηξη του ηφαιστείου, που έγινε πριν από 3.500 χρόνια.

 

Πηγή:http://www.clickatlife.gr