Επικαιρότητα

Κυκλοφορεί το “Plug in Solar”

Κυκλοφορεί το “Plug in Solar” Στο Ηνωμένο Βασίλειο γίνεται η έναρξη παραγωγής ενός καινοτόμου plug – in ηλιακού πάνελ, εναλλασόμενης τάσης (AC), που αναμένεται να καταστήσει την ηλεκτρική ενέργεια ελέυθερη για όλους.

Η Solar Electricity Company, ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου Βρετανικού “Plug in Solar”, AC, ηλιακού πάνελ στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό το πλήρως επεκτάσιμο και προσαρμόσιμο, αρθρωτό σύστημα, θα επιτρέψει την ανάπτυξη μεγαλύτερων συστημάτων, όπως επιτρέπεται από τη ζήτηση και τους προϋπολογισμούς.

Το “Plug in Solar” παρέχεται σε συσκευασία κουτιού, είναι εύκολο στην εγκατάσταση και συνδεέται σε οποιαδήποτε πρίζα. Οι ηλιακοί συλλέκτες μπορούν στη συνέχεια να τοποθετηθούν σε κατάλληλο σημείο για την παραγωγή καθαρής ενέργειας. Δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία ή γνώση, απλά η επιθυμία για μείωση των ηλεκτρικών δαπανών!

Θα μπορέσετε να βρείτε τo “Plug in Solar” στην επερχόμενη έκθεση Ecobuild 2012, στο Excel Centre, στο Λονδίνο, από 20 μέχρι και 22 Μαρτίου 2012. Η Ecobuild, αποτελεί την μεγαλύτερη διοργάνωση παγκοσμίως, για τον αειφόρο σχεδιασμό, τις κατασκευές και το δομημένο περιβάλλον.

 

Πηγή:http://www.4green.gr