Επικαιρότητα

Kαλοκαίρι 2014: Θα φλέγεται όλη η Ελλάδα, τι δείχνουν τα στοιχεία!

Kαλοκαίρι 2014: Θα φλέγεται όλη η Ελλάδα, τι δείχνουν τα στοιχεία! Ασφυκτική ζέστη φαίνεται πως θα επικρατήσει το καλοκαίρι 2014, καθώς τα νέα μετεωρολογικά στοιχεία φανερώνουν, πως οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Ήδη από τις αρχές Μαρτίου, ο καιρός έδειξε το καλό του «πρόσωπο» καθώς οι θερμοκρασίες ήταν αρκετά υψηλές για την εποχή, φθάνοντας έως και τους 26 βαθμούς κελσίου, ενώ ο επερχόμενος Απρίλιος φαίνεται να προϊδεάζει ακόμη περισσότερο για το τι θα επακολουθήσει το καλοκαίρι του 2014, αφού οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του μήνα θα φθάσουν έως και τους 30 βαθμούς κελσίου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Την καλοκαιρινή διάθεση, ωστόσο, φαίνεται πως θα χαλάσει για λίγο ο Μάιος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι θα είναι αρκετά ζεστός, φαίνεται πως θα συνοδεύεται και από πολλές καταιγίδες.

Μακροπρόθεσμα, οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προμηνύουν πως το καλοκαίρι του 2014, θα υπάρξει ασφυκτική ζέστη στη χώρα, με τις θερμοκρασίες να πιάνουν κόκκινο, καθώς θα μεταφέρεται πολύ συχνά η ζέστη από την Αφρική προς την Ελλάδα.

 

Πηγή:http://www.peiraxtiri.gr