Επικαιρότητα

Θηλυκός...Σέρφερ κατασκευάζει ενεργειακά αυτόνομο σπίτι!

Θηλυκός...Σέρφερ κατασκευάζει ενεργειακά αυτόνομο σπίτι! Προέρχεται από τη μακρινή Ουρουγουάη, το όνομα της είναι Victoria Gonzales, και κάθε χρόνο μεταναστεύει μεταξύ των ακτών της πατρίδας της αλλά και του Los Angeles, προκειμένου να απολαύσει το αγαπημένο της σπορ, το σερφ.

Η ζωή της είναι σε όλα τα επίπεδα υγιεινή, ενώ πέρα από το αγαπημένο της σπορ επιδίδεται στη γιόγκα. Η στάση ζωής της αντανακλάται άμεσα στη διαβίωση της καθώς εδώ και 3 χρόνια με τη βοήθεια ντόπιων εργατών κατασκεύασε ένα πλήρως οικολογικό και ενεργειακά αυτόνομο σπίτι δίπλα από την αγαπημένη της παραλία.

Στην παραλία Punta de Diablo, η Victoria κατασκεύασε το σπίτι αυτό που έχει 3 δωμάτια. Τα υλικά κατασκευής της είναι από ξύλο, με κύριο τον ευκάλυπτο, ενώ τα χρώματα που χρησιμοποίησε είναι ιδιαίτερα έντονα.

Η αρχιτεκτονική είναι η τοπική παραδοσιακή, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εγκατάσταση ανεμογεννήτριας και φωτοβολταικών που παρέχουν το ρεύμα που απαιτούν τα υπάρχοντα ηλεκτρικά φορτία. Δεν παρέλειψε να εγκαταστήσει ηλιακό θερμικό σύστημα για ζεστό νερό χρήσης.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το όλο concept αλλά και....τον θηλυκό serfer....δεν γνωρίζουμε πολλούς που να μην θέλουν να απολαύσουν την παρέα της!

 

Θηλυκός...Σέρφερ κατασκευάζει ενεργειακά αυτόνομο σπίτι!

Θηλυκός...Σέρφερ κατασκευάζει ενεργειακά αυτόνομο σπίτι!