Επικαιρότητα

Το Hilton συμμετέχει και φέτος στην «Ώρα της Γης»

Το Hilton συμμετέχει και φέτος στην «Ώρα της Γης» Το Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 20:30, εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο θα ενώσουν τις «δυνάμεις» τους, στέλνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Κι αυτό με μια απλή πράξη: κλείνοντας τα φώτα για μία ώρα. Σε αυτήν την προσπάθεια θα συμμετάσχει και φέτος το Hilton Αθηνών.

Άλλωστε η «Ώρα της Γης» απευθύνεται σε όλους: σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση, κάθε ανθρώπινη κοινότητα. Ξεκίνησε το 2007 στο Σύδνεϋ και κάθε χρόνο έχει όλο και μεγαλύτερη απήχηση. Και φέτος, καλούμαστε να δράσουμε, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να συμμετάσχουμε ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία.

Πασίγνωστες τοποθεσίες, μνημεία και κτίρια σε όλο τον πλανήτη θα σκοτεινιάσουν και φέτος. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα και θα ενώσουν για μία ώρα τη «φωνή» τους για το μέλλον του πολύτιμου πλανήτη μας. Πέρυσι, συμμετείχαν 152 χώρες, κάνοντας την «Ώρα της Γης 2013» την πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία ενάντια στην κλιματική αλλαγή από άποψη συμμετοχής. Το 2014 αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Το Hilton Αθηνών, συμβαδίζοντας με την πολιτική της Hilton Worldwide, αντιμετωπίζει σοβαρά την περιβαλλοντική του ευθύνη και συμμετέχει πάντα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Έτσι λοιπόν και φέτος, ο εξωτερικός και εσωτερικός φωτισμός του ξενοδοχείου θα σβήσει για μία ώρα.

Τα εστιατόρια και τα μπαρ θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους «υπό το φως των κεριών» και παράλληλα θα γίνεται ειδική ενημέρωση στους πελάτες, προτρέποντάς τους να σβήσουν και εκείνοι τα φώτα των δωματίων τους.

Για να μάθετε περισσότερα για την «Ώρα της Γης» επισκεφθείτε το www.earthhour.org.

 

Πηγή:http://www.energypress.gr