Επικαιρότητα

Pointgreek.com: 7.500 Ελληνικά «σημεία» παγκοσμίως… σε ένα χάρτη!

Pointgreek.com: 7.500 Ελληνικά «σημεία» παγκοσμίως… σε ένα χάρτη! Στα στενά της Πορτογαλίας «κρύβεται» ένα ταβερνάκι με καλαμαράκια και Ελληνικές γεύσεις, στο Λονδίνο τρία βιβλιοπωλεία Ελλήνων, ενώ στη Βενεζουέλα δίνεται η ευκαιρία στους μετανάστες να γραφτούν σε σχολή παραδοσιακών χορών.

Είτε έχετε μεταναστεύσει για να βρείτε δουλειά, είτε ταξιδεύετε συχνά στο εξωτερικό, θα βρείτε στο pointgreek.com τον απόλυτο οδηγό, καθώς συγκεντρώνει 7.500 σημεία ανά τον κόσμο (εστιατόρια, café, παντοπωλεία, σχολεία, πρεσβείες κ.α.)… που «μυρίζουν» Ελλάδα!

Σαν ένας online χάρτης, το pointgreek.com δίνει την ευκαιρία στο χρήστη να έρθει σε επαφή με έναν «πατριώτη» σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, την Τουρκία, τη Ρωσία, τη Νότια Αμερική μέχρι την Κολομβία και τον Καναδά. Μέσα από ένα «κλικ», μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την επιχείρηση που πουλάει λάδι στο Λουξεμβούργο, γαρίδες, πιλάφι και τζατζίκι στο Εκουαδόρ και «γεύσεις» Μυκόνου στη Μολδαβία. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η φράση: «όποια πέτρα και εάν σηκώσεις, θα βρεις από κάτω και έναν Έλληνα».

 

Πηγή:http://www.flowmagazine.gr