Επικαιρότητα

Άνοιξε τις πύλες της η «Climatherm – Energy 2014»

Άνοιξε τις πύλες της η «Climatherm – Energy 2014» Ξεκίνησε η Διεθνής Έκθεση «Climatherm – Energy 2014» από σήμερα 6/3 και θα διαρκέσει έως τις 9 Μαρτίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Από σήμερα άνοιξε τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση «Climatherm – Energy 2014», ενώ παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμα του, ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κος Μανιάτης Γιάννης, βρήκε το χρόνο να τελέσει τα εγκαίνια της Έκθεσης, το πρωί στην κεντρική είσοδο του Εκθεσιακού Κέντρου Metropolitan Expo. Βρέθηκε εκεί για να δείξει σε όλους τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια για τον κλάδο της Ενέργειας και την προσπάθεια του για την ανάπτυξή του.

Να θυμίσουμε ότι η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, με την υποστήριξη του ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας), με την συμμετοχή της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε. (Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης – Ενέργειας, θα προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – των Φωτοβολταϊκών – της Γεωθερμίας – του Φυσικού Αερίου – του Κλιματισμού – της Θέρμανσης με έμφαση στα Ενεργειακά τζάκια, τη Βιομάζα και τους Καυστήρες Πέλετ– του Εξαερισμού – της Βιομηχανικής Ψύξης – της Ηλιακής Ενέργειας – της Ύδρευσης – της Αφαλάτωσης καθώς και τον τομέα της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων, παρουσιάζοντας όλες τις νέες εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, που τόσο ανάγκη έχει ο πλανήτης μας, η ανθρωπότητα, αλλά και η αγορά.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση «Climatherm - Energy 2014» προσφέρει για την εξειδίκευση της, τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες διοργάνωσης και φυσικά για το μεγάλο αριθμό επισκεψιμότητας σε επαγγελματίες (αρχιτέκτονες, μηχανολόγους, εμπόρους, ξενοδόχους, βιοτέχνες κλπ.), μια σημαντική ευκαιρία προώθησης αντιστοίχων προϊόντων.

Για περισσότερα στα τηλέφωνα: 210.9356110, 2109315073, φαξ:2109356110, email: info@climatherm.gr.

 

Πηγή:http://www.4green.gr