Επικαιρότητα

Aγοράζεις ένα ποδήλατο και...δωρίζεις ένα ακόμα!

Aγοράζεις ένα ποδήλατο και...δωρίζεις ένα ακόμα! Στις Η.Π.Α, το ποδήλατο αποτελεί μέσο διασκέδασης για τα παιδιά ή ένα ιδιαίτερο άθλημα για τους μεγάλους. Στην Ευρώπη όμως και ειδικότερα σε πόλεις όπως η Κοπεγχάγη και το Άμστερνταμ, το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής καθώς με αυτό πραγματοποιούν οι κάτοικοι το μεγαλύτερο μέρος των μετακινήσεων τους.

Η εταιρεία Peace Bicycles, έρχεται με μια πολύ ωραία πρόταση να συμβάλει στην αφομοίωση του ποδηλάτου από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Σύμφωνα με τη νέα της καμπάνια, η εταιρεία προτείνει στους υποψήφιους πελάτες της να αγοράσουν ένα από τα Ολλανδικού τύπου και ρετρό σχεδίασης ποδήλατα της, ενώ ταυτόχρονα για κάθε ένα ποδήλατο που θα πωλείται, θα χαρίζεται ακόμα ένα σε κάποιο παιδί που το έχει ανάγκη.

Η πρωτοβουλία είναι πραγματικά σημαντική, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για δωρεά του κάθε αγοραστή. Τα ποδήλατα έχουν πολύ ωραίο σχεδιασμό και χρώματα, είναι πλήρως εξοπλισμένα με φώτα και άλλα απαραίτητα αξεσουάρ ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για οικονομικές λύσεις συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

Στη σελίδα του saveplanet.gr στο facebook μπορείτε να δείτε μια πλούσια φωτογραφική συλλογή των εν λόγω ποδηλάτων!

 

Aγοράζεις ένα ποδήλατο και...δωρίζεις ένα ακόμα!

Aγοράζεις ένα ποδήλατο και...δωρίζεις ένα ακόμα!