Επικαιρότητα

Ειδικό Parking για την ασφάλεια των Cargo ποδηλάτων!

Ειδικό Parking για την ασφάλεια των Cargo ποδηλάτων! Η Κοπεγχάγη, αποτελεί ίσως την πόλη με τα περισσότερα ποδήλατα Cargo. Τα ποδήλατα αυτά εξυπηρετούν τους αναβάτες τους δίνοντας τους τη δυνατότητα να μεταφέρουν με ασφάλεια τα προσωπικά τους είδη αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετούν και τους επαγγελματίες στην καθημερινότητα τους.

Τα ποδήλατα αυτά έχουν ιδιαίτερα ακριβό κόστος, ενώ τελευταία παρατηρείται μία τάση που αφορά τους βανδαλισμούς και τις κλοπές τους.

Ειδικά στην Κοπεγχάγη, στους δρόμους της πόλης είναι καταγεγραμμένα και κυκλοφορούν 40.000 τέτοια ποδήλατα, που αποτελούν ένα πραγματικά εντυπωσιακό πλήθος. Παρά το γεγονός αυτό δεν έχουν ακόμα προβλεφθεί χώροι στάθμευσης των ποδηλάτων αυτών με συνέπεια συχνά οι ιδιοκτήτες των ποδηλάτων να βρίσκονται προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Για το σκοπό αυτό η εταιρία Copenhagenize Design Company σε συνεργασία με τη Βρετανική Cyclehoop ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν το πρώτο parking αυτού του τύπου με σκοπό να παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια για τα ποδήλατα cargo.

Το σύστημα, έχει ένα απλό και μίνιμαλ σχεδιασμό, είναι έυκολο στη χρήση του, ασφαλίζει τα ποδήλατα, ενώ η εγκατάσταση του μπορεί να γίνει εύκολα έξω από κάθε πολυσύχναστο κτίριο στους κεντρικούς δρόμους των πόλεων

 

Ειδικό Parking για την ασφάλεια των Cargo ποδηλάτων!

Ειδικό Parking για την ασφάλεια των Cargo ποδηλάτων!