Επικαιρότητα

Ανακύκλωση με απίθανες κατασκευές από άχρηστες παλέτες

Ανακύκλωση με απίθανες κατασκευές από άχρηστες παλέτες 'Ενας νέος και ιδιαίτερα δημοφιλής πλέον τρόπος ανακύκλωσης αρχίζει και κατακτά σημαντικό μερίδιο στις οικιακές κατά κύριο λόγο κατασκευές. Πρόκειται για κατασκευές και δημιουργίες από παλιές παλέτες, οι οποίες με την κατάλληλη επεξεργασία δίνουν ευχάριστο τόνο αλλά αποδεικνύονται χρηστικές και καλαίσθητες σε οικιακό περιβάλλον, κατασκευές κήπου, παιδικές κατασκευές αλλά και διακοσμήσεις σε κέντρα διασκέδασης!

Είναι απίστευτο το τι μπορεί να κατασκευάσει κάποιος με μια παλιά άχρηστη παλέτα. Με όπλα τη φαντασία και την εφευρετικότητα και με την προϋπόθεση φυσικά να «πιάνουν» και λίγο τα χέρια σας μπορείτε να δημιουργήσετε καναπέδες, κρεβάτια, γραφεία, συρτάρια, κούνια για μωρά, ακόμη και ένα μικρό αλλά πολύ όμορφο σπιτάκι! Δεν υπάρχει όριο!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ξεμείνετε με μια παλιά παλέτα, μην την πετάξετε... Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που παρουσιάζονται στη σελίδα του saveplanet.gr στο facebook, πάρτε ιδέες και κατασκευάστε κάτι χρήσιμο για το σπίτι σας!

 

Ανακύκλωση με απίθανες κατασκευές από άχρηστες παλέτες

Ανακύκλωση με απίθανες κατασκευές από άχρηστες παλέτες

Πηγή:http://www.diaforetiko.gr