Επικαιρότητα

Διεθνής Έκθεση “Climatherm 2012”

Διεθνής Έκθεση  “Climatherm 2012” Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η Διεθνής Έκθεση “Climatherm 2012” που ανοίγει τις πύλες της την 1θ Μαρτίου 2012 στο υπερσύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο «Metropolitan Expo», στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”.

Το ενδιαφέρον προέρχεται τόσο από τους πρωταγωνιστές του κλάδου, επιχειρηματίες, κατασκευαστές, τεχνικούς και επιστήμονες, όσο κι από τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας και των Α.Π.Ε.

«Σε έναν κόσμο που αλλάζει, οι πρωτοπόροι είναι εδώ!» δηλώνει η Διεθνής Έκθεση “Climatherm 2012” και μας καλεί να δώσουμε όλοι και πάλι δυναμικό παρών από 1 – 4 Μαρτίου 2012, στο “Metropolitan Expo” (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Σπάτα), μεταφέρνοντας ένα πολύτιμο μήνυμα αισιοδοξίας για να συνεχίσουμε την αδιάκοπη προσπάθεια για τη θεμελίωση του διαφορετικού μοντέλου ανάπτυξης που απαιτεί η κοινωνία μας σήμερα.

Η “Climatherm”, 22 χρόνια μετά, έχοντας «μεγαλώσει» με την σταθερή υποστήριξη του κόσμου που την ακλουθεί, αποκτώντας την εμπιστοσύνη του και αναδεικνύοντας την στην μεγαλύτερη Διεθνή Κλαδική διοργάνωση στην χώρα μας στους τομείς των Α.Π.Ε. - Κλιματισμού – Θέρμανσης – Εξαερισμού – Βιομηχανικής Ψύξης – Φυσικού Αερίου & Υγραερίου – Ηλιακής Ενέργειας – Ύδρευσης – Αφαλάτωσης, παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή του «πυρός» και με κινήσεις ενάντια στην κρίση επιβεβαιώνει το κύρος της και την δυναμική της.

Η είσοδος στην “Climatherm 2012” κα είναι ελεύθερη για το κοινό. ΩΡΕΣ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: Καθημερινά: 11:00 π.μ. - 21:00 μ.μ.

 

Πηγή:http://www.climatherm.gr