Επικαιρότητα

Η Νέα Φιλαδέλφεια περιμένει τον Αετό της!

Η Νέα Φιλαδέλφεια περιμένει τον Αετό της! Με κεντρικό σύνθημα «Η Νέα Φιλαδέλφεια περιμένει τον Αετό της», που... προδίδει την πρόθεση της ΑΕΚ να αποκτήσει τον δικό της Αετό, στα πρότυπα της Μπενφίκα η Ένωση παρουσίασε στο Ίλιον την έναρξη της συνεργασία της με τον Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, που έχει ως στόχο την προστασία του Αετού στην χώρα μας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλης Δημητριάδης, Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Ανάκογλου, Φώτης Καραγκιολίδης, Τάσος Τσουμάγκας, Δημήτρης Γροντής και Σταύρος Πεταυράκης.

Όπως τονίστηκε από τα στελέχη της Ορνιθολογικής Εταιρείας, το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί αφορά την προστασία του Χρυσαετού και του Σπιζαετού και θα υλοποιηθεί στην Ανατολική και στην Κεντρική Μακεδονία, καθώς και στην Πελοπόννησο.

Μέσω δορυφορικών λήξεων θα παρακολουθείται ο πληθυσμός των Αετών, ενώ τα τοποθετηθεί κάμερα σε φωλιά Αετών που θα μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο εικόνα, που θα «φιλοξενείται» τόσο στο σάιτ της Ορνιθολογικής Εταιρείας, όσο και σε αυτό της ΑΕΚ. Η Ένωση από την πλευρά της θα χρηματοδοτήσει αυτές τις δράσεις, καθώς και την φροντίδα των Αετών, ενώ θα αναλάβει και την καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού...

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα βίντεο που έδειχνε έναν αετό να πετά πάνω από την «Αγιά Σοφιά», κάτι που αποτελεί ακόμη ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να αποκτήσει η ΑΕΚ τον δικό της Αετό, που θα πετά υπερήφανα στον ουρανό του νέου της γηπέδου πριν από κάθε ματς...

 

Πηγή:http://www.aek365.gr