Επικαιρότητα

Ο Harry Katzjaeger και το βραβευμένο "Μπλε Φιλί του Σύμπαντος"

Ο Harry Katzjaeger και το βραβευμένο Ζει και εργάζεται στην Αυστρία απ όπου και κατάγεται,το όνομά του είναι Harry Katzjaeger, είναι λάτρης της Ελλάδας και δηλώνει καλαβρυτινός! Ταξιδεύει συχνά στα μέρη μας και αγαπημένος του προορισμός ο Χελμός και ο "Αρίσταρχος".

Κρατάει μόνιμα φωτογραφική μηχανή και τα καρέ του είναι μοναδικά.

Διαφημίζει σε όλο το κόσμο τα Καλάβρυτα και τον ευχαριστούμε θερμά!

Μια από τις υπέροχες φωτογραφίες του που έδωσε στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS για δημοσίευση, έχει βραβευθεί από το Νational Geographic στην διεθνή του έκδοση και έχει τίτλο:

Το "Μπλε Φιλί του Σύμπαντος"

Ο ίδιος ο Harry Katzjaeger μίλησε στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και δήλωσε:

"Τα βουνά της πατρίδας μου είναι ψηλά αλλά αυτή η αλπική Νεραϊδοράχη του Χελμού, άλλοτε λουσμένη από αστέρια, τις περισσότερες τυλιγμένη στο χιόνι, κρατάει εδώ και χρόνια γερά, πεισματάρικα, την καρδιά μου. Ζω κι εργάζομαι στην Αυστρία, ασχολούμαι με την φωτογραφία ερασιτεχνικά και ήταν μεγάλη χαρά η διάκρισή μου στο National Geographic με την φωτογραφία του Αρίσταρχου. Ενός υπερσύγχρονου τηλεσκοπίου που υψώνεται αγέρωχο στα 2.340 αλλά και που πατάει σε ιστορικά χώματα. Το παρατηρητήριο του Αρίσταρχου, εξοπλισμένο με το μεγαλύτερο καθρέφτη της Ανατολικής Ευρώπης, χρειάζεται τη βοήθεια της πολιτείας για να συνεχίσει τις πολύτιμες εργασίες-έρευνές του"

 

Πηγή:http://www.kalavrytanews.com