Επικαιρότητα

To Astra Suites στη Σαντορίνη 21ο καλύτερο ξενοδοχείο του Κόσμου

To Astra Suites στη Σαντορίνη 21ο καλύτερο ξενοδοχείο του Κόσμου Άλλον έναν λόγο έχει να υπερηφανεύεται η Σαντορίνη, καθώς εκεί βρίσκεται ένα από τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου. Ο λόγος για το μοναδικό Astra Suites στο Ημεροβίγλι, το οποίο εντάσσεται στην λίστα με τα 25 καλύτερα μικρά ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2014 και 9ο καλύτερο στην Ευρώπη σύμφωνα με τα μέλη του Trip Advisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής διαδικτυακής κοινότητας παγκοσμίως.

Το Astra Suites αποτελεί μέλος της Trésor Hotels & Resorts, της αλυσίδας ανεξάρτητων boutique ξενοδοχείων στην Ελλάδα και αποσπά αυτή τη διάκριση για δεύτερη φορά στην ιστορία του. Στο παρελθόν έχει διακριθεί και από το Conde Nast Johansen ως «το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο του κόσμου»!

Σκαρφαλωμένο στην κορυφή των πιο εντυπωσιακών ηφαιστειογενών βράχων της Σαντορίνης προσφέρει μια εκπληκτική πανοραμική θέα στο Ηφαίστειο και στην Καλντέρα και ασύγκριτες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής στους καλεσμένους του. Προφανώς όλα αυτά εκτιμήθηκαν από τα εκατομμύρια χρηστών του Trip advisor, που το κατέταξαν στα κορυφαία καταλύματα των καλύτερων ταξιδιωτικών προορισμών παγκοσμίως.

Ο Γιώργος Καραγιάννης, Διευθυντής του ξενοδοχείου Astra Suites δήλωσε: «Η προτίμηση της κοινότητας του Tripadvisor καθιστά όλους εμάς στο Astra Suites ιδιαιτέρως περήφανους για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο ώστε να αποκτήσει η Σαντορίνη μας την θέση στον τουριστικό παγκόσμιο χάρτη που της αξίζει».

Η λίστα με τα 25 Κορυφαία Μικρά Ξενοδοχεία του Κόσμου είναι αναρτημένη στην ηλ. Διεύθυνση:

http://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cSmall-g1

 

To Astra Suites στη Σαντορίνη 21ο καλύτερο ξενοδοχείο του Κόσμου

To Astra Suites στη Σαντορίνη 21ο καλύτερο ξενοδοχείο του Κόσμου

Πηγή:http://www.clickatlife.gr