Επικαιρότητα

Στα «λευκά» προάστια της Θεσσαλονίκης

Στα «λευκά» προάστια της Θεσσαλονίκης Στα «λευκά» έχουν ντυθεί από το πρωί της Κυριακής τα βόρεια προάστια της Θεσσαλονίκης, το Ωραιόκαστρο και ο Χορτιάτης, εξαιτίας της πρωινής χιονόπτωσης, ενώ ψιλό χιόνι πέφτει ακόμη και στο κέντρο της πόλης.

Το πρωί το θερμόμετρο δείχνει τους 2 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία στην πόλη την Κυριακή θα κυμανθεί από 0 έως 4 βαθμούς.

Συννεφιά και χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, όπου σημειώνονται σποραδικές χιονοπτώσεις.

Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες για τα οχήματα, από το 18ο έως το 28ο χιλιόμετρο Καστοριάς - Φλώρινας, μέσω Βιτσίου και στο 30ο έως 50ο χιλιόμετρο Καστοριάς - Ιωαννίνων, ενώ τα οχήματα κυκλοφορούν κανονικά στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού Φλώρινας, για το οποίο είχε εκδοθεί ως τις δέκα το πρωί προειδοποίηση λόγω του παγετού. Η θερμοκρασία στη Δ. Μακεδονία κυμαίνεται από -3 έως 3 βαθμούς.

Αραιές βροχοπτώσεις σημειώνονται στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 5 και 9 βαθμών κελσίου.

 

Πηγή:http://www.nooz.gr