Επικαιρότητα

Υβριδικό ποδήλατο από....άλλο πλανήτη!

Υβριδικό ποδήλατο από....άλλο πλανήτη! Τελικά, δεν είμαστε μόνοι! Δεν εξηγείται αλλιώς ο σχεδιασμός του υβριδικού ποδηλάτου της INgSOC. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει πως πρόκειται για σχεδιασμό από εξωγήινους?

Το INgSOC, συνδυάζει την αεροδυναμική που απαιτούν τα ποδήλατα του αγωνιστικού τριάθλου με ευέλικτο και φιλικό χειρισμό υβριδικής τεχνολογίας, δημιουργώντας μια άγρια εμφάνιση ποδηλάτου που κινείται δίχως αλυσίδα.

Ο τυχερός ποδηλάτης έχει να επιλέξει τη λειτουργία του που περιλαμβάνουν πλήρη ηλεκτρική κίνηση, ηλεκτρική υποβοήθηση ή φόρτιση μπαταριών με την κίνηση των πεντάλ.

Το πλαίσιο του κατασκευασμένο πλήρως από carbon, ενισχυμένο με ειδικές πολυμερείς ρητίνες. Η μπαταρία του αρκεί να δώσει ηλεκτροκίνηση για αρκετά χιλιόμετρα, ενώ ταυτόχρονα δίνει ρεύμα και στα εμπρός και πίσω φώτα. Ταυτόχρονα....έχει και ειδική θύρα για να φορτίζεται το iPhone σας...Και όλα αυτά ενώ έχει τη δυνατότητα με τη χρήση των πεντάλ να επαναφορτιστεί...χωρίς να ψάχνετε την πλησιέστερη πρίζα!

Φουτουριστικό, εξωγήινο ή αισθητικά....διαφορετικό, το ποδήλατο αυτό έχει καινοτομίες τέτοιες που θα συναρπάσουν τον χρήστη του ενώ....στοιχηματίζουμε πως δε θα αφήσει αδιάφορα τα βλέμματα των περαστικών!

 

Υβριδικό ποδήλατο από....άλλο πλανήτη!

Υβριδικό ποδήλατο από....άλλο πλανήτη!