Επικαιρότητα

Διάκριση του Χάρη Αμούργη σε Έκθεση Φωτογραφίας!

Διάκριση του Χάρη Αμούργη σε Έκθεση Φωτογραφίας! Η Διάκριση αφορά την Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Μεσόγειος: Ο Θαλάσσιος Κόσμος μας», που ο συμπατριώτης μας Χάρης Αμούργης έλαβε μέρος με τρεις φωτογραφίες του και απο τις οποίες επιλέχθηκαν και εκθέτονται οι δύο.

Αυτές που επιλέχθηκαν είναι: 1. "Σα Ζωγραφιά" & 2. "Κόκκινο Αστέρι". Τα "Ερωτευμένα Κοχυλάκια" ήταν πρώτη επιλαχούσα.

138 ερασιτέχνες φωτογράφοι υπέβαλαν στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού http://photocontest.medasset.org/ συνολικά 350 φωτογραφίες. Το κοινό προέκρινε τις 60 φωτογραφίες της επιλογής του και τριμελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τη Διευθύντρια Συλλογών και Μουσειολογικού Προγραμματισμού Εθνικής Πινακοθήκης Δρ. ΟΛΓΑ ΜΕΝΤΖΑΦΟΥ-ΠΟΛΥΖΟΥ, το ζωγράφο ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΡΟΥΓΚΑ και τον ωκεανολόγο και υποβρύχιο φωτογράφο ΓΙΑΝΝΗ ΙΣΣΑΡΗ, επέλεξε τις τελικές 25.

Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 30 Απριλίου 2012 οι 25 φωτογραφίες θα εκτίθενται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσφέροντας στο κοινό τη δυνατότητα να ευαισθητοποιηθεί για τη θαλάσσια βιοποικιλότητα της Μεσογείου και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει.

Η Έκθεση είναι ανοικτή και προσβάσιμη καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου σε όλους τους επιβάτες και επισκέπτες του Αεροδρομίου. Θα την απολαύσετε στο χώρο «Περιβάλλον και Πολιτισμός», στο επίπεδο Αναχωρήσεων, στον ημιώροφο.

 

Διάκριση του Χάρη Αμούργη σε Έκθεση Φωτογραφίας!

Διάκριση του Χάρη Αμούργη σε Έκθεση Φωτογραφίας!

Πηγή:http://www.mykefalonia.com